Γρήγορες πληροφορίες

Για ραντεβού (ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες), καλέστε στο 6955 117 300.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email.

Λίγα λόγια για τους ανθρώπους που πραγματοποιούν τις συνεδρίες στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μουσικής Mass Room Studio (Ολύμπου 46, Θεσσαλονίκη).

 Ο Ανδρέας Ασημακόπουλος είναι μουσικοθεραπευτής και μουσικός παραγωγός με master στην Μουσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στην Μουσική Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του York.

Στον τομέα της μουσικοθεραπείας έχει ήδη 2 παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια του ερευνητικού του έργου, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί εκτενώς ως μουσικοθεραπευτής με την απεξάρτηση από ουσίες και την διαχείριση άγχους.

Πραγματοποιεί μουσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μουσικής, Mass Room Studio, μετά από συνεννόηση.

 

Η Βασιλική Τσακιρίδου είναι μουσικοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του ΑΠΘ και του μεταπτυχιακού προγράμματος μουσικοθεραπείας του ΠΑΜΑΚ.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδριών και σεμιναρίων μουσικοθεραπείας και ψυχολογίας, ενώ έχει παρουσιάσει στο συνέδριο “Creative Arts Interconnection – Paideia – Therapy” του ΑΠΘ τον Μάρτιο του 2019.

Αυτή τη στιγμή, εκτός των άλλων, εργάζεται ως μουσικοθεραπεύτρια σε κέντρο διημέρευσης και φροντίδας ατόμων με αυτισμό στη Θεσσαλονίκη, ενώ πραγματοποιεί συνεδρίες μουσικοθεραπείας στο Mass Room Studio