Για ατομικές συνεδρίες, η τηλεφωνική κράτηση είναι απαραίτητη...

...καλέστε στο 6955 117 300.
...για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email

Για τις ομάδες που έχουν ανακοινωθεί, κλείστε θέση...

...στα τηλέφωνα 6955 117300 ή 2310 556770
...μέσω mail στο musictherapy@massroomstudio.com
...με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή στο instagram

Αυτή η ομάδα είναι πλήρης!

Στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να σας ενημερώνουμε εγκαίρως για κάθε νέα ομάδα που θα προγραμματιστεί.

Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την μουσικοθεραπεία μέσα από την εφαρμογή της. Απευθύνεται επίσης σε όσους την γνωρίζουν ήδη και επιθυμούν να εξελιχθούν μέσω αυτής. Πρόκειται για μια σειρά διαλέξεων που παρουσιάζουν με απλό και κατανοητό τρόπο την μουσικοθεραπεία και τα οφέλη της, καθώς και βιωματικά εργαστήρια, όπου ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να συμμετέχει στον βαθμό που επιθυμεί.

Η ομάδα συνάντησης είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει κανείς την μουσικοθεραπεία, να δει από πρώτο χέρι το πώς διαφέρει από τις υπόλοιπες μεθόδους ψυχοθεραπείας και να βιώσει τα θεραπευτικά της οφέλη. Οι μουσικοθεραπευτές μας, Ανδρέας Ασημακόπουλος (MA, MSc) και η Βασιλική Τσακιρίδου (ΜΑ), παρουσιάζουν και αναλύουν με κατανοητό τρόπο το τι ακριβώς είναι η μουσικοθεραπεία και πως μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Οι μουσικοθεραπευτές μας, μετά από μια σύντομη παρουσίαση του εκάστοτε θέματος, προτείνουν μουσικές δραστηριότητες βασισμένες στις επιθυμίες των ενδιαφερομένων, με στόχο τη βιωματική κατανόηση της μουσικοθεραπείας. Οι δραστηριότητες αυτές, ως μουσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις, απλώνονται σε όλο το φάσμα της μουσικοθεραπείας από ενεργητική (ομαδικός αυτοσχεδιασμός, σκοτεινές συνεδρίες, συγγραφή στίχων-μουσικής και ανάλυση, κ.α.) έως δεκτική μουσικοθεραπεία (καθοδηγούμενος οραματισμός, διωτικά διακροτήματα, κ.α.).

Θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις για διαφορετικές ομάδες, μία στις 9 και μία στις 16 Δεκεμβρίου, 7-9 το απόγευμα.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά ΜΟΝΟ με κρατήσεις για περιορισμένο αριθμό θέσεων (15).

Κλείστε θέση:
...στο τηλέφωνο 6955 117300
...μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
...με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή στο instagram.