Για ατομικές συνεδρίες, η τηλεφωνική κράτηση είναι απαραίτητη...

...καλέστε στο 6955 117 300.
...για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email

Για τις ομάδες που έχουν ανακοινωθεί, κλείστε θέση...

...στα τηλέφωνα 6955 117300 ή 2310 556770
...μέσω mail στο musictherapy@massroomstudio.com
...με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή στο instagram

Σας προσκαλούμε στην ομάδα μουσικοθεραπείας με θέμα την αξιοποίηση και εξέλιξη της δημιουργικότητας. Πρόκειται για έναν κύκλο 6 συναντήσεων, 1 φορά την εβδομάδα, και προοπτική συνέχειας ανάλογα τις ανάγκες και την επιθυμία των συμμετεχόντων.

Η δημιουργική ικανότητα είναι έμφυτη σε όλους τους ανθρώπους, όπως και η τάση να ανταποκρίνονται στην μουσική. Αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε αμέσως στα βρέφη. Καθώς μεγαλώνουμε διαπιστώνουμε ότι η μουσική μπορεί να εγείρει δυνατά συναισθήματα, να ξυπνήσει βαθύτερες αναμνήσεις ή και σωματικές αισθήσεις και να μας βοηθήσει να εκφραστούμε, όταν τα λόγια μοιάζουν να μην αρκούν.

Αυτές τις ποιότητες της μουσικής τις χρησιμοποιούμε σε ένα μουσικοθεραπευτικό πλαίσιο, ώστε να «ξυπνήσουμε» και να ενδυναμώσουμε την έμφυτη δημιουργικότητα των μελών της ομάδας. Όσο προχωρούν οι συναντήσεις, θα διαπιστώνετε την όλο και μεγαλύτερη αποδοτικότητα του δημιουργικού σας δυναμικού, καθώς η μουσική και η θεραπευτική σχέση θα σας επιτρέψουν την εξερεύνηση του εσωτερικού σας κόσμου και την εύρεση «εμποδίων» που ο ίδιος ο εαυτός βάζει στην δημιουργικότητά του. Παράλληλα, θα αξιοποιείτε το δημιουργικό σας δυναμικό μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, εκφράζοντας συναισθήματα και βελτιώνοντας την κοινωνικότητά σας.

 

Θεραπευτικοί στόχοι της ομάδας

  • Δημιουργική έκφραση
  • Ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και πρωτοβουλίας

Δευτερεύοντες στόχοι

  • Ανάπτυξη της κοινωνικότητας, μέσα από την ενίσχυση των επικοινωνιακών ικανοτήτων του ατόμου και την δημιουργία υγιών διαπροσωπικών σχέσεων
  • Καλλιέργεια θεραπευτικού πλαισίου στο οποίο το άτομο θα μπορέσει να βιώσει και να εκφράσει ποικίλα συναισθήματα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη συναίσθηση και κατανόηση του συναισθηματικού του κόσμου

 

Κόστος και ημερομηνίες συναντήσεων

Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κάνετε κράτηση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook
  • Μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Μέσω τηλεφώνου στο 2310556770

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη, 5-6.30 το απόγευμα. Το κόστος είναι 20€ για κάθε συνεδρία, ή σε οικονομικό πακέτο των 100€ και για τις 6 συνεδρίες (πληρωτέο στην πρώτη συνάντηση).

Η ομάδα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει 6 εβδομάδες. Η δυνατότητα συμμετοχής θα είναι ανοιχτή μέχρι και την δεύτερη συνάντηση.