"Στο Music Therapy Room σας βοηθάμε προς μια καλύτερη ζωή με τη βοήθεια της μουσικοθεραπείας"

"Στο Music Therapy Room σας βοηθάμε προς μια καλύτερη ζωή με τη βοήθεια της μουσικοθεραπείας"

Μέσω ατομικών ή ομαδικών συνεδριών βοηθούμε τους πελάτες μας να διαχειριστούν το άγχος, να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα τους, να βελτιώσουν τον ύπνο ή την μνήμη τους.

 Ειδικά εργαστήρια γονέα-παιδιού αναβαθμίζουν ποιοτικά  την επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ μέσω της μουσικής εμψύχωσης συνοδεύουμε την επεξεργασία βαθύτερων θεμάτων και την καλύτερη κατανόηση του εαυτού.

Παράλληλα και σε συνεργασία με αντίστοιχους ειδικούς, ασχολούμαστε με διαταραχές άγχους ή κατάθλιψη, νόσο Alzheimer, φάσμα αυτισμού, παιδική υπερκινητικότητα, διαταραχές στην εφηβεία και οτιδήποτε άλλο η σύγχρονη μουσικοθεραπεία μπορεί να βελτιώσει.

Η μουσική στο Music Therapy Room είναι δίπλα σας προς μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και μεγαλύτερη απόλαυση του δώρου της ζωής!

Οι μουσικοθεραπευτές μας

Οι μουσικοθεραπευτές μας

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ανδρέας Ασημακόπουλος

 Ο Ανδρέας Ασημακόπουλος είναι μουσικοθεραπευτής και μουσικός παραγωγός με master στην Μουσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στην Μουσική Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του York. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στην εμψύχωση ομάδων NDI.

Στον τομέα της μουσικοθεραπείας έχει ήδη 3 παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια του ερευνητικού του έργου, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί εκτενώς ως μουσικοθεραπευτής με την απεξάρτηση από ουσίες, την διαχείριση άγχους και τα διωτικά διακροτήματα.

Πραγματοποιεί μουσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις και συνεδρίες μουσικής εμψύχωσης στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μουσικής Music Therapy Room μετά από συνεννόηση.

Εκπαίδευση & Πτυχία

Εκπαίδευση & Πτυχία